2 Kasım 2016 Çarşamba

Ucuz Jeton Kart Fiyatları

En Ucuz Jeton Fiyatları

Jeton Fiyatları; Hayatımızda büyük bir yön tayin edebilen ve değişik alışkanlıklarımızı yeni yeni edindiğimiz sanal alem turları, özel tanıtım yazıları, sosyal paylaşım alanları ve e ticaret siteleri gibi birçok farkındalıklar yaşamımız içinde bir şekilde yer almaktadır. Kimisi için alışkanlıktan öteye geçen bu hayat tarzı ile insanların bu yöndeki tutumları belirleyici özellikler oluşturmaya başlamaktadır. İlk zamanlar internetten alışveriş deyince uzak kalan bir kısım insanlar artık güvenli internet alışverişi ile hemen hemen bütün ticaretlerini bu alanda gerçekleştirmektedirler. İnternet dünyasında ön ödemeli sistem olarak hizmet vermekte olan Jeton kart bu alanda gösterilebilecek en iyi örneklerden bir tanesidir. Jeton kart ile artık internet alışverişlerinizdeki
güvenlik kesin olarak sağlanabilmektedir. Jeton fiyatları her bütçe için ayrı tasarlanmış ve özel oluşum kartlardan oluşmaktadır.

Jeton kullanıcıların büyük bir kısmına hitap ediyor. İnternet kullanıcılarının büyük bir kısmı artık çağın kendilerine sunmuş olduğu avantajlardan faydalanmaktadırlar. Mağazalardan yapılan alışverişlerin artık internet sayesinde e-ticaret sitelerinden yapılması ile alışveriş dünyasında yeni bir çığır açılmış oldu. Bu yeni çağın en zorlu bölümü ise güvenlik sistemlerinin sağlam bir işleyişe sahip olması idi. Bunun için özel bir kurum olarak hizmet vermekte olan Jeton Kart ile bu mümkün bir hale getirildi. Jeton kart hazırlanan özel bakiyeli bölümleri ile çeşitlilik arz etmektedir. Sizlerde bütçenize uygun bir şekilde hazırlanan Jeton kart siparişinizi vererek anında alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz. Jeton fiyatları kurumca hazırlanmış olan 10-20-25-50-100-200 ve 250 Euro değeri ile hazırlanmış kartlar olarak belirlenmiştir.

Jeton kart alımı

Jeton kart alımı ile size verilen pin kodlarının girişi sonucunda alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz. Alışveriş yaparken kesinlikle özel kimlik bilgilerinizi ve banka hesap bilgilerinizi vermenize gerek yok. Kart ile yapılan tüm alışverişler bakiyenizden düşüm sağlayacaktır. Bütçenize uygun bir kart seçimi yaparak sizlerde, artık ülke içinde birçok ödeme sistemine sahip olan özel e-ticaret sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz. Güvenli bir şekilde alışveriş imkânını sizlere sağlamakla kalmayan, aynı zamanda sitelerde bulunan özel kampanyalar ile farklı avantajlı alışveriş imkanı sunan ön ödemeli Jeton kart sisteminden herkes yararlanabiliyor. Gündelik hayatımızda yapacağımız alışverişlerde hiçbir sorun teşkil etmeyen bu sistemi muhakkak denemelisiniz. Jeton fiyatları bünyesinde bulunan seçeneklerden birisini seçmeniz yeterli olacaktır.

Güncel Jeton fiyatları

10 EURO Jeton 40 TL
20 EURO Jeton 75 TL
50 EURO Jeton 170 TL
100 EURO Jeton 335 TL
150 EURO Jeton 500 TL
200 EURO Jeton 670 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder